Visit by Sirius College

On Wednesday 7 June 2017, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) hosted a school tour for year 10 students from Sirius College.

During the school …

VIEW DETAIL

Prayer Time for Fiter Bayram 2017

As-Selamu Alaikum | Peace be with you,

The Executive Committee of the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) would like to inform its respected members of the …

VIEW DETAIL

AAIS Weekly Iftar

On Saturday 27 May 2017, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) hosted the first Iftar of Hijri 1438 at its Youth Centre.

Over one hundred (100) …

VIEW DETAIL

Ju Urojmë Muajin e Shenjtë të Ramazanit

Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) i uron të gjithë vëllezër dhe motra Musliman më urimet më të përzemërta më rastin e fillimit të muajit të …

VIEW DETAIL

Welcome Ramadan – 1st Night of Terawih

On Friday 26 May 2016, members and their families travelled to the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) to welcome the Holy Month of Ramadan and …

VIEW DETAIL

Ramadan Decorations

On Saturday 20 April 2017, the students who attend the weekly AAIS Islamic classes at the Youth Centre had their last class for Term 2.

The …

VIEW DETAIL

Falja e Namazit i Teravive

Falja e Teravive në Xhaminë tonë fillon të premten me 26 Maj dhe do të falen për çdo natë në ora 8.00 të mbrëmjes.

Buhariu dhe …

VIEW DETAIL

Ramadan 27 May 2017

Muaji i madherueshem i Ramazanit fillon në ditën e shtunë me 27 Maj 2017.

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Ju lutemi parkoni makinën tuaj në mënyrë korrekte dhe …

VIEW DETAIL