Announcement: Kurban Bayram Day

The Albanian Australian Islamic Society (AAIS) Committee Board would like to inform its respected members of the Holy Day of Kurban Bayram 2015 (Eid-Al Adha).

The details are as follows:

Kurban Bayram will be on Thursday 24 September 2015

Morning Prayer will be held @ 5:30am

Bayram Prayer will be held @ 8:00am

Kurban is $120

AAIS COMMITTEE BOARD

KURBAN BAJRAMI

Këshilli i Shoqatës Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) dëshiron ti informojë anëtarët e saj për ditën e Kurban Bajramit 2015.

Kurban Bajrami do të mbahet në ditën e Ejte me 24 Shtator 2015

Falja e Mëngjesit do të mbahet në ora 5:30 të mëngjesit

Kurse falja e Bajramit do të mbahet në ora 8:00 të mëngjesit

Kurbani këtë vitë ashte $120

Këshilli i AAIS-it dëshiron të gjithë anëtarëve dhe familjeve të tyre gëzuar Kurban Bajramin.

KËSHILLI I AAIS-it

“Announcement: Kurban Bayram Day”, 5 out of 5 based on 2 ratings.