Australian Catholic University Iftar

On Tuesday 7 July 2015 the AAIS were invited to the Australian Catholic University (ACU) Iftar at their Melbourne Campus (St Patrick’s).

Imam Dr. Bekim Hasani and I represented the AAIS and were honoured to share Iftar with people from different faiths and backgrounds.

After speeches by government officials, Imam Dr. Bekim Hasani as well as representatives of other faiths officially opened the newly constructed Multi-Faith and Spiritual Cleansing Room.

On behalf of the AAIS, I would like to thank Br. Fatih Erol Tuncer of ACU and the Australian Intercultural Society for hosting such a great event.

RAMI KULAFI
Treasurer

IFTARI I UNIVERSITETI KATOLIK AUSTRALIAN

Të martën 7 Korrik 2015 AAIS u ftua në iftarin e organizuar nga Universiteti Katolik Australian (ACU) në kompleksin e tyre Shën Patrik në Melburn.

Unë dhe Imam Dr. Bekim Hasani përfaqësuam AAIS-in dhe u nderuam që ndamë një iftar me njerëz nga besime dhe prejardhje të ndryshme.

Pas fjalimeve nga zyrtarë të qeverisë, Imam Dr. Bekim Hasani, si dhe përfaqësues të besimeve të tjera zyrtarisht hapën dhomën e faljes të sapo ndërtuar për të gjitha besimet dhe pastrimin shpirtëror.

Në emër të AAIS-it, unë do të doja të falënderoj Fatih Erol Tunçer nga ACU dhe Shoqatën Ndërkulturore Australiane për organizimin e kësaj ngjarje të madhe.

RAMI KULAFI
Arkëtar

AAIS_CatholicUniversityIFTAR_2015_003

AAIS_CatholicUniversityIFTAR_2015_002

AAIS_CatholicUniversityIFTAR_2015_001