Australia’s Biggest Morning Tea Brings Community Together

On Sunday 15 May 2016, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) Women’s Committee hosted its second ‘Australia’s Biggest Morning Tea event to support the Cancer Council.

This year’s event was held at the AAIS in Carlton North and it was very pleasing to have so many of our members, as well as guests from Melbourne’s Christian and Jewish communities, our friendly neighbours and many others in the local community attend the day.

The food selection on offer was both sensational and plentiful, with a variety of cultures represented. The delicious mousse cups, Lebanese pastries and Persian love cakes were certainly a hit! We were also lucky enough to have Megan Potter from the Cancer Council present to us key activities of the organisation before our live and silent auctions kicked off.

The event raised an incredible $4,036 towards the Cancer Council and we truly hope that this donation will make a real difference to Australian families going through this challenging and unfortunately common illness.

Finally, on behalf of the Women’s Committee, I sincerely thank everyone that helped make the AAIS Biggest Morning Tea a great success. A special thank you also to the Boathouse Moonee Ponds, the Railway Club Hotel South Melbourne, A1 Bakery, Balha’s Pastry, Al Alamy, Sherif’s Fruits, Leo’s Fine Food & Wine, The Green Room Albert Park, Baker’s Delight South Melbourne, Charmed by Sweetness, Forget Me Not Thai Massage, Vivacious Hair & Beauty, Little Wings Gallery, Author/ Illustrator Charlotte Lance, and all those individuals who contributed towards the event.

If you would like to make a donation to the Cancer Council, please click the following link: http://vic.cancercouncilfundraising.org.au/aaiswc

Indira Kulafi
AAIS Women’s Committee

www.aais.org.au

ÇAJI I MËNGJESIT MË I MADHI NË AUSTRALI SJELL KOMUNITETIN SË BASHKU

Të dielen me 15 Maj 2016, Këshilli i Grave i Shoqatës Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) mbajti ‘Çajin e Mëngjesit’ më të madhin në Australi të dytin me radhë që ishte në mbështetje për Këshillin e Kancerit.

Ngjarja e këtij viti u mbajt në AAIS në veri të Karltonit dhe kjo ishte shumë e këndshme që të ketë kaq shumë prej anëtarëve tanë, si dhe mysafirë nga komuniteti Krishterë dhe Hebrenj të Melburnit, mysafir nga fqinjët tanë dhe shumë të tjerë nga komuniteti lokal pjesëmarrës në këtë ditë.

Zgjedhja e ushqimit ishte e bujshme dhe bollshme, me një shumëllojshmëri të kulturave të përfaqësuara. Gota të shijshme me çokollatë (mousse), pasta dhe ëmbëlsira libaneze dhe persiane ishin sigurisht një hit! Ne ishim gjithashtu me fat që kishim me neve Megan Potter nga Këshilli i Kancerit e cila prezantoj aktivitetet kryesore të organizatës para se të filloj ankandi.

Ky eveniment grumbulloj $4,036 në drejtim të Këshillit të Kancerit dhe shpresojmë me të vërtetë se ky donacion do të bëjë një ndryshim të vërtetë në familjet australiane që janë të prekur me këtë sëmundje të vështirë dhe për fat të keq komunale.

Më në fund, në emër të Këshillit të Grave, Unë sinqerisht falënderoj të gjithë ata që e ndihmuan këtë organizim të bëhet më i suksesshëm. Një falënderim i veçantë është edhe për: Boathouse Moonee Ponds, the Railway Club Hotel South Melbourne, A1 Bakery, Balha’s Pastry, Al Alamy, Sherif’s Fruits, Leo’s Fine Food & Wine, The Green Room Albert Park, Baker’s Delight South Melbourne, Charmed by Sweetness, Forget Me Not Thai Massage, Vivacious Hair & Beauty, Little Wings Gallery, Author/ Illustrator Charlotte Lance, dhe të gjithë ata individë të cilët kanë kontribuar në drejtim të kësaj ngjarje.

Nëse ju dëshironi të jepni një donacion në internet në drejtim të Këshillit të Kancerit në mbështetje të kësaj ngjarje, ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:
http://vic.cancercouncilfundraising.org.au/aais

Indira Kulafi
Këshilli i Grave të AAIS-it

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_001

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_003

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_004

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_005

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_006

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_007

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_008

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_009

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_010

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_011

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_013

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_015

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_016

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_017

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_018

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_019

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_020

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_021

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_022

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_023

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_024

AAIS_OzBiggestMorningTea_May2016_025

‪#‎albanianaustralianislamicsociety‬ ‪#‎aais‬ ‪#‎albanianmosque‬ ‪#‎albanianmuslims‬ ‪#‎aaisyouthcentre‬ #islam #muslims #australia

Australia’s Biggest Morning Tea Brings Community Together, 5 out of 5 based on 3 ratings.