FrontNews

 • Visit by Sirius College

  On Wednesday 7 June 2017, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) hosted a school tour for year 10 students from Sirius College. During the school visit, students and teachers were provided with a presentation that covered the history of Albanian migration to Australia and the Society, as well as the basic tenants of Islam. The students were also provided with a tour of the Albanian Mosque and performed their midday prayer. On behalf of the ...

  Posted at 08/06/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • Prayer Time for Fiter Bayram 2017

  As-Selamu Alaikum | Peace be with you, The Executive Committee of the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) would like to inform its respected members of the following key dates and events: • Bayram will be on Sunday 25 June • The Morning Prayer (FAJR) will be held at 6:30am • The Bayram prayer will be held at 8.00am • Sadaka-Ul-Fitr (donated before Bayram prayer) is $10 per person (irrespective of age) • Zakat (2.5%) may also be paid at the AAIS. he AAIS Committee Board would like ...

  Posted at 06/06/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • AAIS Weekly Iftar

  On Saturday 27 May 2017, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) hosted the first Iftar of Hijri 1438 at its Youth Centre. Over one hundred (100) financial members and their families broke the first day's fast together sharing dishes prepared by each family, as well as a lovely array of sweets. As in previous years, the AAIS's Youth Centre will be open on Saturdays for Iftar, so that members and their families can break fast together during ...

  Posted at 29/05/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • Ju Urojmë Muajin e Shenjtë të Ramazanit

  Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) i uron të gjithë vëllezër dhe motra Musliman më urimet më të përzemërta më rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit. Agjërim të lehtë e adhurim të pranuar. Këshilli Ekzekutiv të AAIS-it

  Posted at 27/05/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • Welcome Ramadan – 1st Night of Terawih

  On Friday 26 May 2016, members and their families travelled to the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) to welcome the Holy Month of Ramadan and participate in the first Teravi prayer. As per the AAIS's Ramadan schedule, the evening began at 7:30pm with a brief Islamic talk by Imam Bekim Hasani followed by the call to prayer (Azan) at 8:00pm. After the Teravi prayer, everyone enjoyed listening to a beautiful Albanian Islamic nasheed performed by ...

  Posted at 26/05/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • Ramadan Decorations

  On Saturday 20 April 2017, the students who attend the weekly AAIS Islamic classes at the Youth Centre had their last class for Term 2. The children enjoyed creating Ramadan decorations and putting them up at the AAIS Youth Centre to create a festive environment. Many thanks to our volunteer teachers who taught in Term 2. Further thanks to Little Wings Gallery for donating the Ramadan Mubarak sign and also the little lanterns for the children to ...

  Posted at 25/05/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
 • Falja e Namazit i Teravive

  Falja e Teravive në Xhaminë tonë fillon të premten me 26 Maj dhe do të falen për çdo natë në ora 8.00 të mbrëmjes. Buhariu dhe Muslimi transmetojnë se për vlerën e këtij namazi Muhammedi (alejhi selam) ka thënë: “Kush çohet për t’u falur në Ramazan (teravitë) me besim të plotë dhe duke llogaritur shpërblim tek Allahu, do t’i falen gjynahet e mëparshme.” SHËNIM I RËNDËSISHËM: Ju lutemi parkoni makinën tuaj në mënyrë korrekte dhe përmbahuni shenjave të ...

  Posted at 20/05/2017 | By : | Categories : FrontNews | 0 Comment
Page 1 of 5012345Next ›Last »