Iftar të Qendra Rinore

Gjatë Ramazanit, Qendra Rinore do të jetë e hapur vetëm të shtuneve me datën 27/5, 3/6, 10/6 & 17/6

Do të jetë e hapur për IFTAR nga ora 5.00 pasdite deri 10.00 pasdite.

Kjo është një mundësi për anëtarët të ndajnë Iftar dhe kafe së bashku. Të gjthë anëtarët janë të inkurajuar të sjellin diqka nga ushqimi dhe embëlsirat.

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Ju lutemi parkoni makinën tuaj në mënyrë korrekte dhe përmbahuni shenjave të parkimit në çdo kohë kur vizitoni Qendrën Rinore të AAIS-it.

IMPORTANT NOTE: Please ensure to park your vehicle correctly and obey parking signs at all times when visiting the AAIS Youth Centre.

“Iftar të Qendra Rinore”, 5 out of 5 based on 2 ratings.