Ju Urojmë Muajin e Shenjtë të Ramazanit

Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) i uron të gjithë vëllezër dhe motra Musliman më urimet më të përzemërta më rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit.

Agjërim të lehtë e adhurim të pranuar.

Këshilli Ekzekutiv të AAIS-it

“Ju Urojmë Muajin e Shenjtë të Ramazanit”, 5 out of 5 based on 1 ratings.