Month of Ramadan

The Executive Committee of the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) would like to inform its respected members that Ramadan will begin on Monday 6 June 2016.

The first night of Teravi prayers begin on Sunday 5 June. It will follow the evening (Isha) prayer at 8pm every night during Ramadan.

On behalf of everyone at the AAIS, I wish you and your family a blessed Ramadan.

Vahid Goga
President

MUAJI I RAMAZANIT

Këshilli Ekzekutiv i Shoqatës Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) dëshiron t’i njoftoj anëtarët e sajë që Ramazani fillon në ditën e hënë me 6 Qershor 2016.

Falja e Teravive në Xhaminë tonë fillon të dielën me 5 Qershor 2016 dhe do të falen për çdo natë në ora 8.00 të mbrëmjes.

Në emër të të gjithëve në AAIS, unë ju dëshiroj juve dhe familjes tuaj një Ramazan të lehtë dhe të begatshëm.

Vahid Goga
Kryetar

AAIS_MireSeVjenRamazan

image

image

image

image