Movie Night – ALI

On Saturday 8 October the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) held a Movie Night at its Youth Centre.

The night began with a delicious Turkish-inspired dinner, followed by a screening of the film “Ali”, which recounts the life and career of the late Muhammad Ali.

Over seventy (70) financial members enjoyed a relaxing social night with friends and family, sharing popcorn and sweets throughout the evening.

On behalf of the AAIS Executive Committee, I sincerely thank everyone who participated in the corresponding event and also thank all the volunteers for their help on the night.

SHPENDI SHABANI
Executive Committee

NATA E FILMIT – ALI


Të shtunën me 8 Tetor Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) mbajti një ‘Natë Filmi’ në Qendrën Rinore të saj.

Nata filloi me një darkë të shijshme të kuzines turke, e ndjekur nga shfaqje e filmit “Ali”, e cila rrëfen jetën dhe karrierën e të ndjerit Muhamed Ali.

Mbi shtatëdhjetë (70) anëtarë financiar gëzuan një natë relaksuese shoqërore me miqtë dhe familjen, duke ndarë kokoshka dhe ëmbëlsira gjatë gjithë mbrëmjes.

Në emër të Këshillit Ekzekutiv të AAIS-it, Unë sinqerisht falënderoj të gjithë ata që morën pjesë në ngjarjen përkatëse dhe falënderoj të gjithë vullnetarët për ndihmën e tyre në këtë natë.

SHPENDI SHABANI
Këshilli Ekzekutiv

aais_movienight_ali_oct2016_001

aais_movienight_ali_oct2016_002

aais_movienight_ali_oct2016_003

aais_movienight_ali_oct2016_004

aais_movienight_ali_oct2016_005

aais_movienight_ali_sep2016

Movie Night – ALI, 5 out of 5 based on 1 ratings.