Nata e Kadrit

Nata e Kadrit (Laylatul Kadr) është të merkuren me 21 Qershor 2017.

Në këtë natë të madhe, Këshilli Ekzekutiv i AAIS-it ju fton juve dhe familjen tuaj në një IFTAR në në Karlton.

Ju lutemi, sjellni ndonjë lloj ushqimi tradicional që të mund të ndajmë mes vete në këtë natë të bekuar.

IMPORTANT NOTE:
The AAIS Executive Committee kindly requests that visitors and guests obey parking signs at all times and also show good manners and consideration to our neighbours when visiting our Society.

“Nata e Kadrit”, 5 out of 5 based on 1 ratings.