Ramadan 27 May 2017

Muaji i madherueshem i Ramazanit fillon në ditën e shtunë me 27 Maj 2017.

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Ju lutemi parkoni makinën tuaj në mënyrë korrekte dhe përmbahuni shenjave të parkimit në çdo kohë kur vizitoni shoqaten AAIS.

IMPORTANT NOTE: Please ensure to park your vehicle correctly and obey parking signs at all times when visiting the AAIS.

“Ramadan 27 May 2017”, 5 out of 5 based on 1 ratings.