Ramazani – Muaji i Agjerimit

Sesion Informative për Motrat: Ramazani – Muaji i Agjerimit

Rëndësia, Vlerat dhe Dispozitat rreth Tij.

Shih broshurë për më shumë informata …

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Ju lutemi parkoni makinën tuaj në mënyrë korrekte dhe përmbahuni shenjave të parkimit në çdo kohë kur vizitoni Qendrën Rinore të AAIS-it.

IMPORTANT NOTE: Please ensure to park your vehicle correctly and obey parking signs at all times when visiting the AAIS Youth Centre.

“Ramazani – Muaji i Agjerimit”, 5 out of 5 based on 1 ratings.