Clean-up Australia Day 2010

On Sunday 7th March 2010, for the fourth consecutive year, the Albanian Australian Islamic Society (AAIS) organised to take part in Clean-Up Australia Day.

The clean-up teams concentrated their efforts in the surrounding streets of the Albanian Mosque.

Despite the rainy weather, the event was well supported by AAIS members, neighbours living in the area and other friends. Later in the afternoon everyone was treated to tea and biscuits in the AAIS Social Room.

The AAIS would like to thank all the families and wonderful children, as well as the Albanian Mosque’s neighbours who assisted on the day.

Insha-Alllah, the AAIS looks forward to hosting this event again next year.

Selima Ymer

AAIS Women’s Committee

DITA E PASTЁRSIS TЁ AUSTRALIS
Të Dielën me datën 7 Mars 2010, katër vite me radhë Shoqëria Islamike Shqiptare Australiane organizonë pjesmarrjen për Ditën Ekologjike të Australis.

Ekipi u përqëndrua duke pastruar rrethë e përqark rrugëve të Xhamisë Shqipëtare në Kallton.

Edhe përkundër reshjeve atmosferike, pjesëmarrësit vazhduan me përkrahje organizimin të përkrahur nga vetë antarët, si dhe fqinjët të cilët jetojnë në këtë rajon.

Pasë përfundimit me pastrimë, të pranishmitë u qërosën me çaj, kafe dhe biskota në dhomën shoqërore të Xhamisë.

Shoqëria Islamike Shqiptare Australiane dëshiron ti faliminderojë të gjithë familjet dhe fëmijët e tyre si dhe fqinjët e Xhamisë Shqiptare për ndhimën e dhënë në këtë ditë.

Insha-Allah, Shoqëria Islamike Shqiptare Australiane vazhdon të mbetet nikoqire e këtij organizimi për vitin e ardhshëm.

Selima Ymer

Këshilli i Grave